Välkommen tillbaka, till blogg2

17:e juni 2020 skrev jag ett blogginlägg, sen tog jag en paus. Exakt varför jag tog en paus kan jag inte riktigt svara på, men nu är den pausen slut. Det var förresten inte särskilt bra att göra ett så långt uppehåll. Att upprätthålla en rutin, om än på sparlåga, är inte jättejobbigt. Men att påbörja en ny rutin är betydligt svårare.

Jag har verkligen saknat att blogga, men samtidigt blev jag lite för låst i det förra formatet. Den här gången tänkte jag vara lite friare, så du kanske inte kommer gilla varenda inlägg? Förhoppningsvis kommer du följa bloggen och hitta något läsvärt då och då.

Det är ingen idé att jag formulerar någon exakt plan för vad det ska bli av blogg2, annat än att jag kallar den så. Den förra bloggen får ligga kvar och jag kommer nog länka till den då och då, men mer som ett arkiv än något aktivt.

En sak jag kan säga direkt om den nya bloggen, den kommer vara betydligt mer full av stort och smått, långt och kort plus lite annat. Ett flöde helt enkelt.

Och som tidigare, jag hoppas du hör av dig om du har frågor eller kommentarer på det jag skriver om. Det blir alltid mer intressant då.

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras.