Hem  |  Blogg  |  Porträttfotografering  |  Produktfotografering  |  Författarporträtt  |  Reportage & reklam  |  Arkiv  |  Kunder  |  Kontakt

Ring gärna 0708-88 94 07 eller fyll i formuläret nedan

stefan-tell_portrattStefan Tell heter jag, fotograf i Stockholm med fotostudio på Holländargatan 30 (nära t-bana Rådmansgatan). Jag fotograferar för företag, organisationer, stora som små, samt tidningar och bokförlag.

Hitta till min fotostudio:

»  Klicka här för karta & vägbeskrivning

Jag har tidigare startat och drivit reklambyrå, webbyrå och frilansat som någon slags enmansreklambyrå där jag har hjälpt mina kunder med allt från grafisk formgivning, marknadsföring och kanske framförallt, projektledning.

Det jag fotograferar mest är porträtt av olika slag, produktfoto och bilder till reportage. Huvudsaken för mig är att leverera bra bilder som gör nytta och används.

Jag tror att jag har någon slags fotostil som är rätt naturlig, retusch finns med i de flesta bilder, men jag försöker hålla det så nära verkligheten som det går.

Vissa saker kan jag redan här säga att jag inte gör, av olika anledningar. Bröllopsfotografering överlåter jag gärna till de som är bättre på det och familjeporträtt är heller inte jag åtar mig.

Enklaste sättet att se om min stil och den typen av bilder jag levererar skulle passa ert företag eller er organisation är nog att klicka igenom min portfolio.

Skriv några rader om vad det är för typ av fotografering ni behöver hjälp med, gärna med information om hur snart det behöver vara genomfört, så återkommer jag med besked så snart jag kan.

Har du andra frågor om fotografering du tror att jag kan svara på får du såklart gärna höra av dig.

E-postadress
Telefonnummer
Meddelande
Fotoblogg från fotograf Stefan Tell i Stockholm Fotoblogg Följ fotograf Stefan Tell på Facebook Facebook Följ fotograf Stefan Tell på Twitter Twitter Lägg till fotograf Stefan Tell i ditt nätverk på LinkedIn LinkedIn Lägg till fotograf Stefan Tell som kontakt på Flickr Flickr Lägg till fotograf Stefan Tell i ditt nätverk på Google+ Google+ Link to English blog - Photographer Stefan Tell - Photography and Lighting (Sweden) Blog in English