Hem  |  Blogg  |  Porträttfotografering  |  Produktfotografering  |  Författarporträtt  |  Reportage & reklam  |  Arkiv  |  Kunder  |  Kontakt

Produktfotografering av era förpackningar & produkter

stefan-tell_portrattStefan Tell heter jag, fotograf i Stockholm med fotostudio på Holländargatan 30 (nära t-bana Rådmansgatan). Jag fotograferar för företag, organisationer, stora som små, samt tidningar och bokförlag.

Kontakta mig för priser, bokning eller om du har några frågor, ring 0708-88 94 07 eller maila stefan@stefantell.se

Behöver ert företag en produktfotograf? Jag fotograferar bra produktbilder till er produktkatalog, hemsida eller webbshop. Produktfotograferingen kan antingen göras i min fotostudio i centrala Stockholm eller på plats i era lokaler. Produktbilder levereras retuscherade och högupplösta, i valfri storlek.

Hör gärna av dig för en kostnadsuppskattning & bokning.

Fotoblogg från fotograf Stefan Tell i Stockholm Fotoblogg Följ fotograf Stefan Tell på Facebook Facebook Följ fotograf Stefan Tell på Twitter Twitter Lägg till fotograf Stefan Tell i ditt nätverk på LinkedIn LinkedIn Lägg till fotograf Stefan Tell som kontakt på Flickr Flickr Lägg till fotograf Stefan Tell i ditt nätverk på Google+ Google+ Link to English blog - Photographer Stefan Tell - Photography and Lighting (Sweden) Blog in English

Produktfotografering av burkar och piller till annons för kosttillskott. Fotograf Stefan Tell

Produktfotografering av förpackningar med kosttillskott

Fotografering till annons i Sturebadet Magazin och även för webbshoppen. Alla produkter fotograferades i min fotostudio och bearbetades sedan i Photoshop för att det skulle bli en bra helhet. Små halvgenomskinliga piller kräver rätt mycket arbete innan de blir fina.

Produktfotografering av gammal filmprojektor i fotostudio. Fotograf Stefan Tell

Produktfotografering av filmprojektor, filmrullar m.m.

BGA Videoproduktion konverterar film och bild från gamla krångliga format (Super-8, Betamax, smalfilm etc) och gör om allt till något mer modernt, t ex filmer på hårddisk, DVD eller liknande. De kontaktade mig när de behövde enkla produktbilder till butiksmaterial och ny webbplats.

Produktfotografering av stödstrumpor i fotostudio till webbshop. Fotograf Stefan Tell, Stockholm

Produktfotografering av stödstrumpor till webbshop

Butik21.com säljer stödstrumpor på nätet och kontaktade mig när de behövde bra och tydliga produktbilder för deras webbshop. Även om alla vet att bra bilder säljer bättre än dåliga är det otroligt många webbshoppar där man inte kan se produkten i den detalj man önskar.

Fotografering i fotostudio för svenskt klädmärke

Fotografering av många klädesplagg till webbshop

Det svenska klädmärket Fräulein von Hast ska öppna en webbshop och behövde bilder på alla plagg de har ur olika kollektioner, och från flera vinklar. Lösningen blev en lång studiofotografering med en modell som bytte kläder och ställning väldigt ofta.

Produkfotografering av förpackning för Kemetyl. Levererad högupplöst och retuscherad till bildbanken. Fotograf Stefan Tell

Produktfotografering av förpackningar

Svenska kemiföretaget Kemetyl, kända för T-Gul, T-Röd etc kontaktade mig när de behövde nya produktbilder av deras produkter för rena bilrutor. I mitt uppdrag ingick produktfotografering av förpackningen och retusch innan de levererades högupplösta till deras bildarkiv.

Produktfoto av mazarin för Delicato. Produktfotografering i fotostudio

Delicato, produktfotografering av bakverk & förpackningar

Företaget Delicato som bakar och säljer några av Sveriges mest kända bakverk (t ex Delicato-bollen, dammsugare, mazariner, tårtor och mycket annat) behövde uppdatera sin bildbank med nya produktbilder av förpackningar och produkter, så de kontaktade mig.

Produktfotografering i fotostudio av stol för Becker Acroma. Fotograf Stefan Tell

Produktfotografering av stol i flera kulörer

Becker Acroma behövde bilder på några exempel på hur deras färger och annan ytbehandling används och anlitade mig för att bl a fotografera denna specieldesignade färgglada stol som målats i flera olika kulörer som sedan använts internt och visats upp som exempel på mässor.

Produkfotografering i fotostudio av kakelplattor, klinker och annat från Bricmate. Fotograf Stefan Tell

Produktfotografering av kakel och klinker för Bricmate

Kakelföretaget Bricmate behövde en fotograf som kunde uppdatera deras bildbank på nätet och för produktkatalogen med nya produktbilder vartefter de kommer in i sortimentet, så de kontaktade mig. Jag sköter löpande deras produktfotografering och levererar färdiga bilder när det kommer nyheter av allt från glasmosaik till stora kakelplattor.

Produktfotografering för Amendo/BKC Sthlm. Annonskampanj och banners

Produktfotografering för reklamkampanj

Amendo är en av Sveriges ledande aktörer inom bemanning och rekrytering med en tydlig inriktning mot ekonomi, bank & finans samt försäkring. Till en kampanj för att locka fler att anlita dem behövde reklambyrån BKC Sthlm en bild som visade upp lite olika föremål.

Produktfotografering, japanska produkter för te

Produktfotografering av japanskt te & tillbehör

Yuko Ono som driver importören Yuko Ono Sthlm kontaktade mig då hon behövde produktbilder på de te-produkter hon importerar från Japan. Det hon erbjuder är äkta japanska teer direkt från teodlare i Japan. Utbudet kommer från 7 olika teodlare och innefattar ca 50 olika tesorter.

Produktfotografering av smycken i silver och guld till guldsmed

Produktfotografering av smycken

Wilhelm Pettersson Guldsmedsaffär AB är en anrik guldsmed på Drottninggatan i Stockholm som har funnit sedan 1939. De säljer smycken från flertalet stora internationella tillverkare men har även en egen kollektion av egentillverkade ringar, örhängen och halsband som de behövde avbilda.

Modellfotografering med hårprodukter och verktyg för tillverkaren Bosch via reklambyrån Svea Reklam

Fotografering av fotomodell & hårstylingprodukter

Reklambyrån Svea Reklam behövde nya bilder till deras kund Bosch som tillverkar det mesta mellan himmel och jord, i detta fall rörde det sig om produkter som används för att fixa till håret, t ex en locktång/plattång och en hårtork/fön.

Produktfoto, Arla-produkter i fotostudio

Produktfotografering av Arlas produktsortiment

På uppdrag av undersökningsföretaget Ipsos och Arla fotograferade jag diverse mjölkprodukter och annat i min fotostudio, bildbehandlade för att få enhetliga bilder och levererade sedan till Arlas bildbanker i Sverige och Norden samt till webbplatser och marknadsundersökning. Inga konstigheter, bara rena och tydliga produktbilder som håller hög kvalité.

Bilspeditions Transportörförening - jubileumsbok

Fotografering till jubileumsbok till 50-årsfirande

2007 fyllde Bilspeditions Transportörförening (BTF) 50 år och firade detta bland annat med att producera en jubileumbok framtagen av Linda Stadhammar på Direction med formgivning av Lars-Erik Nylander. Mitt uppdrag var att komplettera det digra arkivmaterialet med modernare bilder.

foto: Stefan Tell - En samling termosar för Collectum

Fotografering av samlingar av samlingsföremål

På uppdrag av reklambyrån BKC Sthlm som jag även delar lokal med har jag fotograferat diverse olika föremål på temat "samlingar" åt Collectum som fungerar som knutpunkt för ITP. Bilderna används på deras webbplats och i olika utskick som görs i stora upplagor löpande.

Foto: Stefan Tell - Produktfotografering för Aoyama

Produktfotografering av japanska saker i studio

Svensk webbplats med shop som säljer japanska produkter som är svåra att få tag i utanför Japan. Har fotograferat några av dem till deras webbshop. Vet dock inte om de har hunnit få upp den än bara. Väskorna och övriga föremål fotograferades i min fotostudio.

Foto: Stefan Tell - Produktfotografering av Turtle Wax-produkter

Produktfotografering av Turle Wax-produkter

Lite olika bilvårdsprodukter fotograferade för bilvårdskedjan Turtle Center som använder sig av Turtle Wax-produkter när de gör bilar fina. Produkterna fotograferades i min fotostudio och levererades till Turtle Center där de ingår i deras bildbank över produkter som de använder.

foto: Stefan Tell - Svensk Pantbelåning - Rolex

Produktfotografering av värdeföremål

Produktbilder till Svensk Pantbelåning av värdeföremål som kan belånas i deras pantbanker. Bilderna används på deras webbplats och diverse skyltmaterial och som pressbilder. Fotograferades i deras lokaler med hjälp av studioblixtar som sattes upp på plats.

Foto: Stefan Tell - Glenfiddich produktfoto whisky studio reklam

Reklamfotografering av whiskyflaska

Produktfotografering för Schön Utställningsproduktion som skulle producera  1,5 meter höga vepor till Arlandas taxfree-shop.

Fotoblogg från fotograf Stefan Tell i Stockholm Fotoblogg Följ fotograf Stefan Tell på Facebook Facebook Följ fotograf Stefan Tell på Twitter Twitter Lägg till fotograf Stefan Tell i ditt nätverk på LinkedIn LinkedIn Lägg till fotograf Stefan Tell som kontakt på Flickr Flickr Lägg till fotograf Stefan Tell i ditt nätverk på Google+ Google+ Link to English blog - Photographer Stefan Tell - Photography and Lighting (Sweden) Blog in English

Hem  |  Blogg  |  Porträttfotografering  |  Produktfotografering  |  Författarporträtt  |  Reportage & reklam  |  Arkiv  |  Kunder  |  Kontakt

Besök gärna min fotoblogg

Please visit my English photo blog

© Stefan Tell 2011

Rättigheterna till allt material på denna webbplats tillhör Stefan Tell och ingen annan.

Vill du använda något material, köpa bilder eller liknande? Hör gärna av dig.